Povežite se s nama

Mozaik

Marko Tolja nastupa na najljepšoj pozornici svoga grada

Objavljeno

naSvoj prvi samostalni koncert u karijeri Marko Tolja održao je upravo na Trsatskoj gradini. U 13 godina karijere, ovaj talentirani glazbenik održao je niz koncerata, osvojio tri Porina i nastupao s Oliverom u londonskom Royal Albert Hallu. No, ne krije oduševljenje što će ponovno stati na pozornicu Trsatske gradine i 01. kolovoza nastupati u rodnom gradu. 

Ovaj svestrani pjevač i kantautor ne prestaje oduševljavati svojim vokalnim sposobnostima, a izvrsno plovi vodama različitih glazbenih žanrova. Marko Tolja će posjetiteljima Ljeta na Gradini prirediti glazbenu večer koja će biti kombinacija njegovih autorskih pjesama, ali i svjetskih evergreena u pratnji svog septeta koji čine redom vrhunski glazbenici: Ivan Popeskić, Henry Radanović, Marko Lazarić, Ivan Pešut, Antonio Geček, Marin Ferketin i Mario Bočić. Na pozornici će mu se pridružiti i gošća – Mia Dimšić, s kojom je nedavno snimio duet „Sva blaga ovog svijeta“, što je publika ovogodišnjeg Splitskog festivala nagradila trećim mjestom. 

“Uz Gradinu me vežu samo lijepe uspomene. Do sada je svaki moj koncert na Trsatu bio rasprodan, ali što je bitnije, pun dobre atmosfere i pozitive. Obožavam pjevati u svom gradu i jedva čekam vidjeti sva ta poznata i manje poznata lica u publici. Dolazim sa svojim septetom, proširenim bendom, tako da ljudi mogu očekivati pravu glazbenu poslasticu koja će biti kombinacija mojih autorskih pjesama poput “Putujem”, “Tišina”, “Zaplesale su sjene”; ali i svjetskih evergreena po kojima sam također poznat. Uglavnom, bit će pregršt dobre glazbe za sve generacije.” – poručio je Marko Tolja. 

Koncert počinje u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se sat vremena ranije. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, dok se za stajanje mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com. Cijena ulaznica za stajanje u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan koncerta cijena će biti 80 kn. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram