Povežite se s nama

Mozaik

Marko Tolja zvijezda božićnog gala koncerta HKD-a na Sušaku

Objavljeno

na
Hrvatski kulturni dom na Sušaku i ove godine svojim božićnim gala koncertom obilježava kraj godine i priključuje se svečanom blagdanskom ugođaju, ovoga puta uz Marka Tolju. Vrsni glazbenici, božićni klasici, svjetski evergreeni i kantautorske skladbe – sve to moći će se uz piće dobrodošlice doživjeti na HKD-ovom božićnom koncertu u subotu 18. prosinca.

Svestrani pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, Marko Tolja  podjednako se dobro snalazi u popu, jazzu i swingu, zbog čega ga često nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom. Tolja dolazi sa svojim sjajnim kvartetom sastavljenim od riječkih all stars instrumentalista: Ivanom Popeskićem, Branimirom Gazdikom, Henryem Radanovićem i Ivanom Pešutom.

“Svaki koncert u mojoj Rijeci mi je poseban doživljaj. Kažu da je u ovom poslu uvijek najteže nastupati doma, ali ja se s time nikako ne bih složio. To su moji ljudi, moja energija i svaki koncert ima posebnu energiju, pogotovo ovi u blagdanskom ozračju”, kaže Tolja.

Ulaznica po cijeni od 100 kn u pretprodaji ili 120 kn na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice. Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od koncerta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže