Povežite se s namaDrugi vikend nadaleko poznate Marunade rezerviran je za događanja na Dobreću, a ona svake godine privuku brojne posjetitelje. Osim uživanja u marunu i delicijama od maruna, kao i u ostaloj ugostiteljskoj ponudi, posjetitelji će moći uživati i u bogatom programu kojeg su priredili domaćini. Naravno, i ove su godine domaćini postavili veliki šator pa da će se programi održati prema planu.

Tako će u subotu, već od 16 sati, na pozornicu stupiti bend Mustafi (i to u svojoj originalnoj postavi), a potom i Banditi (Ex- Gustafi), dok će u nedjelju program započeti već u 11:30 sati nastupom Limene glazbe Lovran, u 13 sati će nastupiti Mići čakavčići te zbor OŠ Lovran, dok će za poseban glazbeni ugođaj biti zadužena grupa Point te posebni gosti dobrećke Marunade – Okrogli muzikanti – popularna slovenska oberkrainer grupa. Feštanje će potrajati dugo u noć, a domaćini najavljuju vrhunsku zabavu.

Marunada će ove godine ponuditi i nešto novo – 1. Kotlijadu Marunada 2015, na koju se mogu prijaviti zainteresirani timovi koji se sastoje od dva člana i koja će se održati u nedjelju s početkom u 11 sati. Bit će to još jedan razlog više da se, kao i uvijek, brojni posjetitelji upute na Dobreć i uživaju u marunu koji ove godine, napokon,  bilježi dobar urod.