Povežite se s nama
Matic Črnic novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Črnic je obavio liječnički pregled i potpisao ugovor na tri godine. Črnic je aktualni reprezentativac Slovenije, te se istaknuo u dresu Domžala dvama pogocima protiv West Hama u kvalifikacijama za Europsku ligu.

– Prekrasno je kada potpišeš za najveći klub u Hrvatskoj. Raduje me što ću postati dio jedne zanimljive priče koju Rijeka piše, ustvrdio je Matic Črnic, novo ime u redovima Rijeke.

– Imao sam ponude iz Engleske i Njemačke, ali Rijeka je za mene iskorak u karijeri, a u budućnosti možda i stanica prema najvećim europskim klubovima, ustvrdio je Črnic koji je dobro upoznat s odnosom snaga u prvenstvu Hrvatske.

– Dinamo je veliki konkurent Rijeci, kao i Hajduk. Uskoro nas očekuje utakmica protiv Dinama, moramo se dobro pripremiti i pokazati pred svojim navijačima da se možemo boriti za vrh, rekao je slovenski nogometaš koji je već imao prilike raditi s trenerom Matjažom Kekom.

– Trenirao me je šest mjeseci u mlađim uzrasnim kategorijama u Mariboru, a sada ću dobiti priliku još ga bolje upoznati, zaključio je Črnic.

Matjaž Kek izrazio je svoje zadovoljstvo novim angažmanom.
– Mislim da je Rijeka dobila igrača koji odgovara onome što mi tražimo. Pokazao je želju da dođe, aktualni je reprezentativac i vrlo bitno sve je išlo u financijske okvire koje je zadala Rijeka. U Rijeci se vrlo teško dokazati i to je prva poruka svima koji dođu, rekao je Matjaž Kek.

HNK Rijeka