Povežite se s nama

Mozaik

Matija Woo novi riječki duo predstavlja svoj novi singl

Objavljeno

naMatíja (Božidarka-Matija Čerina), talentirana riječka glazbenica i bivša sudionica showa The Voice Hrvatska, nakon umjetničke pauze vraća se na glazbenu scenu s čvrstim stavom i zavidnom dozom samopouzdanja. Nakon putovanja kroz samoistraživanje, Matija je pronašla novi glas, obnovljena i osnažena strastvenom energijom i odlučnim stavom koji plijeni pažnju svakim njenim korakom. Novo glazbeno poglavlje otvara s pojačanjem dugogodišnjeg prijatelja i sugrađanina.

Zajedno s gitaristom i basistom Vedranom Woo Vučkovićem, poznatim po svom radu u poznatim riječkim bendovima (Unlogic Skill, Grad, Chasing Nord, Projekt, Ministranti), nastao je dvojac Matíja Woo.

Pod novim nazivom koji je spoj njihovih imena stvaraju glazbu koja odražava njihovu jedinstvenu umjetničku sinergiju. Osebujan vokal Matíje, koji joj je donio brojne nagrade, u kombinaciji s Vedranovom glazbenom vještinom, rezultira nezaboravnim melodijama koje osvajaju publiku i dokazuju da su njihovi različiti stilovi, savršena formula za uspjeh.

„Šutnja“ oslobađa val energije pulsirajućim ritmom i uzbudljivim melodijama te utjelovljuje bit nepokorivog izražavanja, pozivajući slušatelje na prekid šutnje bezuvjetnom žestinom. Pjesma donosi nostalgičan zvuk 80tih u primamljivoj fuziji suvremenog zvuka elektro pop rocka.

„Pjesma ‘Šutnja’ nastala je kao odgovor na pokušaje nametanja stavova i strahova. Odgovor na stalnu borbu stvarnosti, onog neizrečenog i nedopuštenog. Mentalne borbe sa samim sobom i svakodnevnim životnim izazovima“, govore članovi o nastanku pjesme.

Tekst potpisuju oba člana, Božidarka-Matija Čerina i Vedran Vučković, a uz njihov doprinos glazbi i aranžmanu, svoj prepoznatljiv potpis pridonio je i Darko Terlević. Matíja Woo s Darkom priprema i cijeli nadolazeći album, kojim će na glazbenu scenu donijeti novu dozu eksplozivnosti i svježine.

Za efektan spot zaslužan je još jedan talentirani tandem, Ira&John, koji su svojom kreativnošću prenijeli atmosferu i poruku pjesme u vizualan format. U spotu, članovi sastava Matíja Woo zatekli su se u svijetu umotanom u mističnu foliju, simbolizirajući zarobljenost vlastitog glasa i izražavanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže