Povežite se s nama

Vijesti

Maturanti Medicinske škole u Rijeci donirali PlayStation pedijatriji KBC-a Rijeka

Objavljeno

na
U prostorima Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka danas je upriličena primopredaja igraće konzole PlayStation 5 koju su donirali učenici dvaju završnih razreda Medicinske škole u Rijeci – smjer sanitarni tehničar i farmaceutski tehničar.

Vrijednu donaciju preuzele su doc. dr. sc. Ana Milardović i glavna sestra Tatjana Čargonja. U ime predstojnice Klinike za pedijatriju izv. prof. dr. sc. Ive Bilić Čače, doc. Milardović zahvalila se maturantima i njihovim profesoricama te pohvalila plemenit čin budućih zdravstvenih radnika.

Humanitarnu akciju kojom su prikupljena sredstva za donaciju maturanti su organizirali u okviru školskog projekta nastave matematike, pod vodstvom profesorica i razrednica Mie Černivec i Marcelle Vidmar.

Nakon faze pripreme, realizacija projekta uslijedila je u prosincu 2022. godine kada su maturanti u prostoru škole pripremali palačinke za kolege i profesore koji su zauzvrat ostavljali priloge. Humani učenici pokazali su svoje umijeće pripremanja slasnog obroka, a ujedno su uz rad i veselo međusobno druženje prikupili sredstava u iznosu od 749,56 eura kojima je nabavljen PlayStation 5 s popratnom opremom i igricama.

Vrijedna donacija zasigurno će razveseliti male, ali i one malo veće pacijente koji se zateknu na liječenju u Dječjoj bolnici na Kantridi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže