Povežite se s nama

Vijesti

McDonald’s u Rijeci uskoro otvara novi restoran

Objavljeno

na


Dugi niz godina Rijeka je imala svega jedan McDonald’s restoran, onaj u samom centru grada na Korzu, a unazad nekoliko godina otvorio se još jedan restoran na riječkoj zaobilaznici uz benzinsku postaju na Vratima Jadrana u smjeru Slovenije.

U idućih nekoliko mjeseci, vjerojatno na samom koncu zime ili početkom proljeća, McDonald’s će otvoriti svoj treći restoran u Rijeci, a on će se nalaziti na petom katu trgovačkog centra Tower Center Rijeka na Pećinama.

Nositelj franšize, tvrtka Globalna hrana d.o.o., trenutno ima raspisan natječaj za zapošljavanje radnika u restoranu koji će raditi u Tower centru. Ne otkrivaju koji iznos plaće nude potencijalnim radnicima, ali zato ističu kako se radi o plaći koja je iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Nude još razne pogodnosti i mogućnost napredovanja u manje od šest mjeseci rada.

Prijave zainteresiranih radnika primaju do 17. siječnja, pa će tako na petom katu Tower centra restoran Food City, koji je u posljednje vrijeme dodatno smanjio svoj prostor, uskoro dobiti direktnu konkurenciju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram