Povežite se s nama

Mozaik

Me Gusta Beach&Food bar u Kostreni uvodi dostavu tijekom cijele godine

Objavljeno

na


Ovog četvrtka, lansiranjem klope dronom, obilježit će se i službeni rad dostave Me Guste cijele godine, navodi se u priopćenju koje prenosimo:

“Ljetna sezona od sada traje cijelu godinubarem kada je u pitanju Me Gusta Beach&Food bar u Kostreni. Omiljeni slasni burgeri, ukusni smoothiji, salate ili prefinajela s grilla na vašim su vratima, od ovog četvrtka, u tren oka!

Me Gusta je s radom počela 2014. godine, a samo dvije godine kasnije, svoja vrata otvara i u Kostreni gdje u tren oka postaje top mjesto za top klopu i ispijanje allnatural koktela. Riječani i Kostrenjani znaju gdje se gušta ljeti, a Me Gusta zna da je došlo vrijeme za cjelogodišnje druženje.

Ovog četvrtka, lansiranjem prve dostave klope dronom, obilježavamo početak dostave i ispunjavanje vaših gurmanskih želja! Sedmogodišnje iskustvo u dostavi hrane na riječkom području, jamac je da nećete ostati gladni!

Tjedne dostave vršimo od 10-22 sata, a za vikend svoju omiljenu Me Gusta poslasticu možete naručiti od 13 pa sve do 23 sata, poručju u svojoj objavi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram