Povežite se s nama

Vijesti

Mesić posjetio Opatiju: Sigurno ćete svojom ljepotom i bogatom ponudom vratiti svoje goste

Objavljeno

naPočasni građanin Grada Opatije, bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetio je danas Opatiju. U razgovoru s gradonačelnikom Ivom Dujmićem informirao se o dobroj epidemiološkoj situaciji u gradu kao i o aktualnom stanju u gospodarstvu.

– Obzirom na dobru epidemiološku situaciju koju trenutno imamo u Hrvatskoj vjerujem da još ima nade za bar djelomičan spas turističke sezone. Mnogi gosti širom Europe jedva čekaju otvaranje granica i Opatija će zbog svoje ljepote i bogate ponude sigurno vratiti svoje goste te privući i neke nove, kazao je bivši predsjednik Mesić.

Gradonačelnik Dujmić je naglasio kako je Opatija, uslijed korona krize, u osobito zahtjevnoj situaciji, obzirom da svoju privredu bazira gotovo pa isključivo na turizmu te kazao da će Grad kroz mjere pomoći gospodarstvu u tri krizna mjeseca izdvojiti gotovo 10 milijuna kuna.

Sa susreta je još jednom izražena zahvalnost počasnoj građanki Opatije Liu Pilato Lying koja se zauzela za organizaciju kineske donacije zaštitne opreme za građane Opatije i Poreča.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram