Povežite se s nama

Mozaik

Mia Dimšić i Marko Tolja na Liburniji snimili spot za pjesmu “Sva blaga ovog svijeta”

Objavljeno

na
Mia Dimšić i Marko Tolja neodoljiv su glazbeni par koji je s pjesmom “Sva blaga ovog svijeta” nastupio na nedavno održanom 59. Splitskom festivalu gdje su osvojili 3. mjesto po glasovima publike. “Sva blaga ovog svijeta” prvi je Mijin duet, a izbor Marka Tolje koji gaji sličan glazbeni senzibilitet učinio ih je savršenom kombinacijom.

“Pjesma govori o svima poznatom jedinstvenom osjećaju kad u nekome prepoznaš sve što si oduvijek tražio i prepustiš se tom odnosu. Mom timu i meni gotovo na prvu je bilo jasno da od te pjesme želimo napraviti muško-ženski duet. Budući da je to ujedno bila i odluka na prvi duet u karijeri, dugo smo razmišljali tko bi to mogao biti i naposljetku odlučili pitati Marka Tolju. Dotad mi je Marko bio dragi kolega, a sada je bez sumnje i dragi prijatelj. Sigurna sam da bez njega ova pjesma nikad ne bi bila to što je i drago mi je što smo se toliko zabavili i uživali stvarajući ju”, rekla je Mia.

Koncem ovog tjedna objavljen je i spot za pjesmu koji je sniman najvećim dijelom u Amerikanskim vrtovima u Opatiji, u Starom gradu u Lovranu te na moru ispred Mošćeničke Drage.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram