Povežite se s namaMia Negovetić mlada hrvatska pjevačica koja je izvedbom pjesme ‘Listen’ u showu Little Big Shots očarala publiku i velike svjetske producente u SAD-u, otputovala je u Ameriku na poziv nekoliko najvećih svjetskih izdavačkih kuća kako bi prezentirala svoj prvi singl, pišu 24sata.

Mlada pjevačica u Washingtonu i New Yorku oduševila je prisutne svojim vokalnim sposobnosima. Sve pjesme izvela je u pratnji mladog pijanista Seana Alecandara koji nastupa s poznatom pjevačicom Zarom Larson. Zapjevala je u slavnom ‘Atlantic Recordsu’, ‘Universal Music Group’, ‘Sony ATV’ i mnogim drugima.

– Uzbuđena sam jer prvi put radim na svojim pjesmama i to u SAD-u. Uživam radeći s dobrim i vrlo profesionalnim ljudima. Jako sam zadovoljna kako napredujemo i veselim se skorom izlasku svoje prve pjesme – rekla nam je Mia.

Osim toga, četrnaestogodišnjakinja je dobila ponudu da bude dio velike filmske agencije ‘Lisa Lax’ te da gostuje u serijama koje će se prikazivati diljem Amerike.

U Baltimoreu je surađivala s poznatim producentom Mattom Squireom koji piše hitove Ariani Grande, One Directionu, Demi Lovato i Keshi. Na pjesmama su radili švedski autori i producenti, suradnik Pitt Bulla te Adam Kulling.

Slobodno vrijeme Mia je iskoristila kako bi posjetila znamenitosti Washingtona i New Yorka ispred kojih se fotografirala. Svoj prvi singl, publici će predstaviti u lipnju, najavio je portal 24sata.