Povežite se s nama

Vijesti

Mijenja se parkirni režim u Voloskom nakon nezadovoljstva ugostitelja

Objavljeno

naU uredu gradonačelnika održan je sastanak gradonačelnika Ive Dujmića, zamjenika Emila Priskića i pročelnika UO za komunalni sustav i zaštitu okoliša Filipa Vlaha s predstavnicima opatijskih ugostitelja, direktorom tvrtke Opatija 21 Igorom Štokom i ravnateljem Lučke uprave Opatija – Lovran – Mošćenička Draga Fernandom Kiriginom na temu problematike parkirališta u Voloskom.

Ususret otvaranju ugostiteljskih objekata, koje će biti moguće nakon 11. svibnja 2020., dogovoreno je da će na parkirnim mjestima u Ulici Frana Supila od 1. lipnja 2020. povlašteno parkiranje vrijediti samo za stanare Voloskog, kako bi bilo osigurano dovoljno parkirnih mjesta za goste ugostiteljskih objekata. Parkiranje za goste apartmana i za zaposlenike koji rade u Voloskom bit će kompenzirano na lokaciji groblje Volosko, plato Črnikovica i u Ulici Črnikovica.

Na sastanku je, na zahtjev ugostitelja i Mjesnog odbora Volosko, razmotrena i mogućnost uvođenja naplate parkinga na vaterpolo platou što je, kako je naglasio ravnatelj Kirigin, moguće riješiti isključivo koncesijom.

Građani koji na vaterpolo platou tijekom zime drže svoja plovila, pozivaju se da ih maknu do 15. svibnja 2020.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram