Povežite se s nama

Vijesti

Milanović u Petrinji razgovarao s riječkim vatrogascima i pohvalio ih na angažmanu

Objavljeno

na
Vatrogasne snage angažirane na području Sisačko-moslavačke županije su tijekom 13. siječnja 2021. godine nastavile sa radom na intervencijama, zbog povoljnijih vremenskih uvjeta angažirano je više vatrogasnih snaga.

Na području Vatrogasne operativne zone (VOZ) Glina angažiran je 101 vatrogasac s 32 vozila s područja VZŽ Šibensko-kninske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Karlovačke te Državna vatrogasna intervencijska postrojba Šibenik i Split kao i lokalne vatrogasne snage. Zabilježeno je 76 intervencija.

Na području VOZ Sisak angažirano je 66 vatrogasaca s 13 vozila iz Zagrebačke županije,  lokalnih DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe Sisak. Evidentirano je 39 intervencija.

Na području VOZ Petrinje angažirana su 64 vatrogasaca s 19 vozila s područja VZŽ Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Požeško-slavonske i Grada Zagreba. Evidentirano je 76 intervencija.

Prema trenutno obrađenim podacima 13. siječnja 2021. godine, ukupno je angažirano 231 vatrogasaca sa 64 vatrogasna vozila. Ukupno je evidentirana 191 vatrogasna intervencija.

Prema trenutno obrađenim podacima, od dana 28. 12. 2020. do dana 14. 1. 2021. na intervencijama uklanjanja posljedica razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, kumulativno je sudjelovalo 8377 vatrogasaca sa 2070 vatrogasna vozila, a odrađeno je 9482 intervencija. Ovo su trenutno obrađeni podaci i broj će se sigurno povećati.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović jučer je obišao Petrinju, Majske Poljane i Sibić. U Petrinji se zadržao u kraćem razgovoru s vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke te je pohvalio angažman vatrogasaca na potresom pogođenom području.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram