Povežite se s nama

Izbori

Miletić: Nakon prospavane noći ćemo donijeti dobre odluke, ali nećemo biti ničiji žetončići

Objavljeno

na
Mostov kandidat za riječkog gradonačelnika, Marin Miletić, prema trenutnim rezultatima osvaja oko 11 posto glasova, a u razgovoru za HRT istaknuo je kako nije zadovoljan svojim rezultatom.

“Nisam zadovoljan. Ja sam natjecatelj po habitusu, bio bih zadovoljan da sam osvojio ili ušao u drugi krug. Kad prespavam, onda ću donijeti odluke. Što se tiče onoga čime sam zadovoljan, imat ćemo prema trenutnoj situaciji četiri vijećnika i bit ćemo snažna opcija koja će se zalagati za poštenje i pravednost. Ono što je kod nas Mostovaca jasno, nikad nećemo biti ničiji žetončići. Ne postoji novac ovog svijeta s kojim bismo mi ušli u bilo kakve priče s onim opcijama koje su korumpirane, koje su odgajale klijentelizma i nepotizam. Bit ćemo svoji”, poručio je Miletić.

“Most ne može surađivati s opcijama koje su u korupciji, ali sutra imamo sastanak gradske i županijske organizacije. Donijet ćemo odluku kao stranka i onda ćemo izaći s njima u javnost. Kad prespavamo onda ćemo izaći s jasnom odlukom kao stranka, kod nas ne donosi odluku jedan pojedinac. Nećemo ući u nikakve pregovore s nikime tko je dopuštao klijentelizam korupciju i nepotizam u Rijeci”, istaknuo je Miletić.

Teoretski još uvijek postoji mogućnost da prođe u drugi krug, ali za to je vrlo mala šansa.

“Mislim da treba biti razborit, drugi krug prema trenutnoj situaciji je daleko. Volio bih da rezultat bude ipak malo bolji, a onda ćemo biti pametniji. Nakon prospavane noći uvijek se donose dobre odluke”, rekao je Miletić, a zatim je upitan koga će podržati u drugom krugu.

“Mogu jedino reći da će sutra biti donijeta odluka, a građani Rijeke su pametni i oni dobro razumiju tko predstavlja koju opciju u našem gradu te da će donijeti dobru odluku”, poručio je Mostovac.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram