Povežite se s nama

Mozaik

Minovski: Moja Dream team postava

Objavljeno

naTimski duh jedan je od osnovnih uvjeta za kvalitetno funkcioniranje kolektiva, a toga je itekako svjestan Vladimir Minovski.

– Jako me veseli kada svaki drugi petak sjednem s kolegama nakon posla. To je naš ‘Zeleni petak’. Družimo se, smijemo i šalimo te tako na neki način zaključimo radni tjedan. Osim toga, takva druženja su nužna za održavanje dobre atmosfere unutar tima, kako na poslu, tako i izvan njega – kaže te pojašnjava kako posao zapravo funkcionira poput košarkaške ekipe.

– Imate trenera, napadače, stručni stožer… a svi zajedno imaju jedan cilj – pobjedu – kaže Minovski koji je, kako sam kaže, pravi obiteljski čovjek.

– Obitelj mi je na prvom mjestu i za njih uvijek nalazim vremena. Suprugu podržavam u njezinom poslu, ona mene u mojem, a zajedno se veselimo postignutim rezultatima. Ipak, naša najveća pobjeda svakako je naš Nikola – priča otac dječačića koji će uskoro proslaviti drugi rođendan.

– Slobodno vrijeme najčešće provodim s najdražima kroz igru s djetetom, čitanje, šetnje, a tu je i sport koji me oduvijek prati. Naime, profesionalno sam se bavio košarkom, a danas haklam samo rekreativno. Ipak, jednu košarkašku aktivnost ne propuštam – 1 na 1 sa sinom – priča ponosni tata Vlado te naglašava kako je maleni prvi koš dobio već sa šest mjeseci.

– Moj Nikola ‘zakucava’ kao veliki! Drago mi je što sam na njega prenio ljubav prema ovom sportu i ne bi imao ništa protiv kada bi on u budućnosti krenuo mojim sportskim stopama – objašnjava te dodaje kako nasljedniku polako usađuje i ljubav prema tenisicama.

– Baš sam u procesu nabavke jednakih tenisica za sebe i sina – priča sa smiješkom Vlado te naglašava kako on i supruga vole putovanja.

– Obišli smo mnoge prekrasne destinacije, a otkako nam je život bogatiji za jednog člana, u nove avanture idemo u troje. Jer upravo takva iskustva s putovanja proširuju djetetovu perspektivu, pomažu kod upoznavanja novih ljudi i razumijevanja drugih kultura – kaže.

Što se pak poslovnog života  tiče, Vladimir kaže kako mu u istom znatno pomaže sportska disciplina te želja za uspjehom.

– Oduvijek se vodim idejom da karakteristike sportaša, pretočene u poslovno okruženje, mogu polučiti sjajne rezultate i nisam se prevario. Timski duh, disciplina, posvećenost cilju i tendencija prema uspjehu ono su što pokreće cijelu tvrtku i naposljetku nas čini ponosnima.  A toliko toga nas još čeka, završava generalni direktor i vlasnik Taxi Cammea.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram