Povežite se s nama

Sport

Mišković: Armadi u ovo božićno vrijeme pružam ruku pomirenja

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLHNK Rijeka je na Rujevici održala tradicionalnu Bijelu noć na kojoj su bili svi članovi kluba te brojni uzvanici.

Predsjednik kluba Damir Mišković zahvalio je svima u klubu na velikom zalaganju, ali se prisjetio i nekih bivših članova.

“Ja, moja obitelj i, vjerujem, svi naši vjerni partneri i sponzori zahvaljujemo Matjažu Keku na svemu što nas je naučio i što je s nama ostvario. Njegovo ime bit će upisano zlatnim slovima u naše knjige. Najuspješniji i najveći trener u povijesti kluba postavio je visoke standarde i, čini se, dobio dostojnog nasljednika. Matjaž, hvala ti na svemu, a Igor Bišćan je naša budućnost. Pobjede i pljesak s tribina sve govore”, rekao je Mišković.

Armada i dalje u tišini prati utakmice svojeg kluba protestirajući tako protiv Igora Bišćana kojemu zamjeraju jednu ružnu gestu od prije 21 godine.

“Armadi pružam ruku pomirenja. Vrijeme je Božića i opraštanja pa se nadam da će nam oprostiti jer i mi smo opraštali drugima”, dodao je Mišković.

Igor Bišćan je od dolaska u Rijeku nanizao osam pobjeda i jedan remi i potpuno je preporodio momčad, piše Index.

“Nadao sam se da ćemo bolje igrati, ali nisam mogao ni zamisliti da ćemo biti ovako dobri. No ne smijemo sad upadati u nekakvu euforiju jer imamo još jednu utakmicu do kraja ove polusezone, a i prvenstvo je tek na pola puta. Jako je puno utakmica da kraja, a mi moramo ovako nastaviti pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti”, rekao je Bišćan za Novu TV.

I njemu, kaže, smeta odnos Armade.

“Žao mi je što sam ja kamen spoticanja na relaciji između kluba, navijača i igrača. Što je tu je, ja iz svoje kože ne mogu, ali na meni je da radim najbolje što mogu”, dodao je Rijekin trener.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram