Povežite se s nama

Sport

Mišković o Sopiću i igračima: Nemojte me sad pitati glupa pitanja

Objavljeno

na
Rijeka je na kraju ostala i bez drugog domaćeg trofeja, nakon što je prije nekoliko tjedna posustala u HNL utrci, danas je izgubila i u finalu kupa. Brojna su utučena lica sinoć bila na rasprodanoj Rujevici, no predsjednik kluba Damir Mišković zapravo i nije previše razočaran čitavom sezonom.

“Dinamo je zaslužio duplu krunu. Da, ranije sam izjavio da smo mi bolji, pa neću valjda dan prije utakmice reći da smo lošiji. Idemo dalje, zadovoljan sam sezonom. Imamo dobru momčad i pokazali smo to drugim mjestom. Dinamo je bolji, pokazao je to u svim utakmicama. Naša najbolja ekipa su navijači, svih ovih godina. Tužan jesam, razočaran nisam, svi uključeni su dali sve od sebe”, poručio je Mišković za RTL.

Veliko je zanimanje brojnih domaćih te inozemnih klubova za Rijekine glavne vedete, pa je Rijekinom gazdi stiglo pitanje i o tome kako će momčad izgledati u novoj sezoni te što će biti sa Željkom Sopićem?

“O treneru sad ne želim pričati, a igrači za novu sezonu. Bit ću sad pristojan… Nije vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati”, zaključio je Mišković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže