Povežite se s nama

Sport

Mišković se obratio navijačima: Igrači će davati sve od sebe da pobijede u svakoj utakmici

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLPredsjednik HNK Rijeke, Damir Mišković, na početku ove sezone odlučio se obratiti navijačima pismom koje prenosimo u cijelosti:

“Drage naše navijačice i navijači,

u ime Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka zahvaljujem se svima vama na povjerenju koje ste nam iskazali zakupom svoga mjesta na tribini za sve utakmice HNL-a. S ponosom ističemo kako ste u razdoblju do 1. kolovoza zakupili 5542 kompleta ulaznica.

Vaše povjerenje najbolja je potvrda da to što radimo radimo dobro i da nam se taj, s puno ljubavi, uloženi trud u sve aktivnosti našeg kluba višestruko vraća. Iako prošle sezone nismo uspjeli osvojiti trofej, vi ste u jednakom broju iskazali odanost plavo-bijeloj boji i to nam je najbolji poticaj da nastavimo raditi još više, brže i jače.

Na samom početku sezone ne možemo i ne želimo prognozirati rezultate, ali budite uvjereni da će naši momci na terenu dati sve od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici koju budemo igrali. Jednako tako mogu vam obećati da će svi ostali pripadnici našeg kolektiva učiniti sve da naši dečki na terenu imaju najbolje uvjete za svoj rad baš kao i vi za njihovo bodrenje.

Uvjeren kako je pred nama opet sezona u kojoj ćemo dijeliti mnogo radosti u zajedništvu, još jednom vam svima zahvaljujem što ste ostali #DioEkipe”, poručuje Mišković.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram