Povežite se s nama

Sport

Mišković: U ponedjeljak će pasti odluka o treneru Cosmiju

Objavljeno

na


Damir Mišković nakon povijesnog poraza HNK Rijeke u utakmici protiv Dinama uključio se uživo u program Nove TV gdje mu je postavljeno nekoliko pitanja.

Neizbježno je bilo već na početku pitanje o sudbini trenera Cosmija.

“Ostavio bih odluku za ponedjeljak. Ne bi bilo pošteno nešto reći sada jer još nismo razgovarali”, rekao je predsjednik kluba.

“Nitko u klubu nije rekao da se mi borimo za ostanak, naši ciljevi su i dalje isti. To je borba za vrh ljestvice, a ja nisam nigdje vidio da je itko od nas rekao da je Cosmi doveden da nas spašava, nego je doveden kao iskusni trener. Smatrali smo da će s njim biti bolje nego što je bilo.”

“Ja sam zasad još uvijek predsjednik, nisam trener, ali sigurno da je nešto krivo. Pokazuju to rezultati. Ne bih rekao da su dovedeni loši igrači, jednostavno dogodilo se. Ovo je prvi put u deset godina da smo u jednoj situaciji koja nikoga ne oduševljava. Sva sreća da je gotova polusezona, sad imamo puno vremena za razmišljanje. Nekad se neke stvari ne poklope kako netko zamisli i to nam se dogodilo. Na nama je da dignemo glave i napravimo redizajn”, istaknuo je čelnik kluba s Rujevice.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže