Povežite se s nama

Sport

Mišković: U ponedjeljak će pasti odluka o treneru Cosmiju

Objavljeno

na
Damir Mišković nakon povijesnog poraza HNK Rijeke u utakmici protiv Dinama uključio se uživo u program Nove TV gdje mu je postavljeno nekoliko pitanja.

Neizbježno je bilo već na početku pitanje o sudbini trenera Cosmija.

“Ostavio bih odluku za ponedjeljak. Ne bi bilo pošteno nešto reći sada jer još nismo razgovarali”, rekao je predsjednik kluba.

“Nitko u klubu nije rekao da se mi borimo za ostanak, naši ciljevi su i dalje isti. To je borba za vrh ljestvice, a ja nisam nigdje vidio da je itko od nas rekao da je Cosmi doveden da nas spašava, nego je doveden kao iskusni trener. Smatrali smo da će s njim biti bolje nego što je bilo.”

“Ja sam zasad još uvijek predsjednik, nisam trener, ali sigurno da je nešto krivo. Pokazuju to rezultati. Ne bih rekao da su dovedeni loši igrači, jednostavno dogodilo se. Ovo je prvi put u deset godina da smo u jednoj situaciji koja nikoga ne oduševljava. Sva sreća da je gotova polusezona, sad imamo puno vremena za razmišljanje. Nekad se neke stvari ne poklope kako netko zamisli i to nam se dogodilo. Na nama je da dignemo glave i napravimo redizajn”, istaknuo je čelnik kluba s Rujevice.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram