Povežite se s nama

Vijesti

Mještanima Jelenja dostavljeni uskrsni poklon-paketi na kućni prag

Objavljeno

na
Dvadesetak volontera Civilne zaštite Općine Jelenje prije uskrsnih blagdana dostavilo je, na kućni prag, poklon pakete mještanima koji zadovoljavaju kriterije.

Vrijedni volonteri, u jedno popodne i u svega nekoliko sati, podijelili su ukupno 700 uskrsnih poklon-paketa. Logistički bilo je osigurano osam vozila za dostavu. Vjerujemo da će obiteljski stol, najpotrebitijim mještanima, na uskrsno jutro bio znatno bogatiji. Prigodni poklon-paket sadržavao je šunku, domaću pincu, sir, sok i kavu, te zaštitnu masku za lice i prigodnu čestitku, kao i najvažnije informacije o COVID-19 na jelenjskom području. Ovim putem zahvaljujemo se vrijednim članovima Civilne zaštite koji su puni energije i dobre volje kvalitetno i brzo pomogli lokalnoj samoupravi i na kućni prag, u ova neizvjesna vremena, našim mještanima donijeli mali znak pažnje. Zahvaljujemo se i Caffe baru Max koji je osigurao kavu za sve volontere, kao i jedno vozilo za dostavu paketa te ugostiteljskom objektu Spizza koji je osigurao ručak za sve sudionike toga dana.

Ako netko od mještana nije dobio paket, a ostvaruje pravo može se javiti u utorak, 14. travanja do 12 sati na pisarnica@jelenje.hr ili na 051 208 080, kako bi se isti naknadno dostavio na kućni prag, javlja iz Općine Jelenje.

Podsjetimo, pravo na poklon-paket za Uskrs ostvarili su mještani s prebivalištem/boravištem na području općine Jelenje koji su umirovljenici s mirovinom do 2.500 kuna, invalidi Domovinskog rata bez obzira na postotak invalidnosti, invalidna osoba (odrasli i djeca), osobe korisnici pomoći za uzdržavanje, kao i korisnik jednokratne pomoći ako ne ostvaruju pravo po nekoj od gore navedenih točki.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram