Povežite se s nama

Vijesti

Mladež HDZ-a: Obersnelovi divljački ispadi postali su pravilo, a ne iznimka

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL


19. po redu sjednica Gradskog vijeća prema svemu sudeći potrajat će do dugo u noć s obzirom na izjednačeni odnos snaga 18-18 kad je u pitanju odluka o davanju suglasnosti gradonačelniku Vojku Obersnelu za kredit od 44 milijuna kuna, ali već i ranija faza sjednice bila je iznimno napeta i daleko od razine koja priliči gradskoj vijećnici.

Kratka snimka verbalnog sukoba između HDZ-ove vijećnice Ivone Milinović i gradonačelnika Vojka Obersnela koju smo objavili na našoj Facebook stranici privukla je prilično veliku pažnju građana te su uglavnom svi složni da se radi o krajnje neprimjerenom ponašanju.

Reagirala je i Mladež HDZ-a Rijeka te su tom prilikom podsjetili da ovo nije prvi Obersnelov ispad kakav si gradonačelnik ne bi smio dozvoljavati.

“Iako su, isključivanjem prijenosa uživo sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke, gradske vlasti pokušale spriječiti da snimka još jednog gradonačelnikovog verbalnog ispada izađe u javnost, snimka je ipak ovdje. Ovog puta zasmetala mu je HDZ-ova gradska vijećnica Ivona Milinović. Nažalost, ovo nije prva takva neprimjerena reakcija. Sjećamo se i dosadašnjih ispada Obersnela, poput “slučaja kišobran” (usputno lomljenje kišobrana jednoj riječkoj gospođi) te vrijeđanja novinara u više nastavaka. Spomenuti divljački ispadi (najčešće prema ženama) postali su pravilo, a ne iznimka. Smatramo kako ovakvi ekscesi nisu primjereni jednom Gradonačelniku te ga pozivamo da odmah podnese ostavku radi neprimjerenog ponašanja kad već neće zbog uništavanja grada Rijeke. SDP Hrvatske pozivamo da osudi ovaj događaj i adekvatno sankcionira gospodina Obersnela”, poručili su mladi HDZ-ovci.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram