Povežite se s nama

Sport

Mladi borci riječkog Predatora vode na ljestvici Hrvatske boksačke lige

Objavljeno

naU Školsko sportskoj dvorani u Novom Marofu održano je 6. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u izvršnoj organizaciji BK Kralj Tomislav iz Zagreba. Prvi put je kolo HBL-a održano u Novom Marofu i bilo je više nego uspješno organizirano s više od 50 mečeva koji su trajali od  prijepodnevnih do kasnijih večernjih sati.

U HBL /mladi (ml.kadeti, kadeti i juniori) u najbrojnijem sastavu sa 11 članova stigli su mladi boksači vodećeg Team Predatora iz Rijeke pod vodstvom trenera Zorana Kralja ml. i imali bogatu žetvu bodova u Novom Marofu. Ukupno su osvojili rekordnih 21 bod za povećanje prednosti na prvom mjestu, a pobjede su za Team Predator redom upisali mlada boksačica Saša Jančić, te boksači Vedran Balen, Edvin Travnjak, Alesandro Šnajder i Adriano Simonaj.

Mnogi juniori kroz HBL/mladi bruse forme za predstojeće državno juniorsko prvenstvo u travnju, a brojni mladi boksačice i boksači imali su upravo u Novom Marofu svoje prvo vatreno krštenje u ringu i odradili prve mečeve uopće u sticanju borilačkog iskustva.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže