Povežite se s nama

Sport

Mladi borci riječkog Predatora vode na ljestvici Hrvatske boksačke lige

Objavljeno

na


U Školsko sportskoj dvorani u Novom Marofu održano je 6. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u izvršnoj organizaciji BK Kralj Tomislav iz Zagreba. Prvi put je kolo HBL-a održano u Novom Marofu i bilo je više nego uspješno organizirano s više od 50 mečeva koji su trajali od  prijepodnevnih do kasnijih večernjih sati.

U HBL /mladi (ml.kadeti, kadeti i juniori) u najbrojnijem sastavu sa 11 članova stigli su mladi boksači vodećeg Team Predatora iz Rijeke pod vodstvom trenera Zorana Kralja ml. i imali bogatu žetvu bodova u Novom Marofu. Ukupno su osvojili rekordnih 21 bod za povećanje prednosti na prvom mjestu, a pobjede su za Team Predator redom upisali mlada boksačica Saša Jančić, te boksači Vedran Balen, Edvin Travnjak, Alesandro Šnajder i Adriano Simonaj.

Mnogi juniori kroz HBL/mladi bruse forme za predstojeće državno juniorsko prvenstvo u travnju, a brojni mladi boksačice i boksači imali su upravo u Novom Marofu svoje prvo vatreno krštenje u ringu i odradili prve mečeve uopće u sticanju borilačkog iskustva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže