Povežite se s nama

Sport

Mladi borci riječkog Predatora vode na ljestvici Hrvatske boksačke lige

Objavljeno

na
U Školsko sportskoj dvorani u Novom Marofu održano je 6. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u izvršnoj organizaciji BK Kralj Tomislav iz Zagreba. Prvi put je kolo HBL-a održano u Novom Marofu i bilo je više nego uspješno organizirano s više od 50 mečeva koji su trajali od  prijepodnevnih do kasnijih večernjih sati.

U HBL /mladi (ml.kadeti, kadeti i juniori) u najbrojnijem sastavu sa 11 članova stigli su mladi boksači vodećeg Team Predatora iz Rijeke pod vodstvom trenera Zorana Kralja ml. i imali bogatu žetvu bodova u Novom Marofu. Ukupno su osvojili rekordnih 21 bod za povećanje prednosti na prvom mjestu, a pobjede su za Team Predator redom upisali mlada boksačica Saša Jančić, te boksači Vedran Balen, Edvin Travnjak, Alesandro Šnajder i Adriano Simonaj.

Mnogi juniori kroz HBL/mladi bruse forme za predstojeće državno juniorsko prvenstvo u travnju, a brojni mladi boksačice i boksači imali su upravo u Novom Marofu svoje prvo vatreno krštenje u ringu i odradili prve mečeve uopće u sticanju borilačkog iskustva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram