Povežite se s nama
Svake druge godine koncem kolovoza već se tradicionalno održava Svjetsko kickboxing prvenstvo za juniore pod okriljem globalne WAKO federacije, a i ove godine svog člana u hrvatskoj kickboxing reprezentaciji ima Opatija Fight Club.

Nakon što je OFC protekle godine u Španjolskoj kao hrvatski reprezentativac na Europskom prvenstvu za juniore predstavljao Dominik Frković, ove godine tu je priliku zahvaljujući osvojenoj titulu prvaka Hrvatske izborio 17-godišnji Kristian Kolaj.

Bilo je ovo radno ljeto za mladog borca OFC-a i njegovog trenera prof. dr. Sinišu Volarevića, pa nema sumnje kako su se maksimalno pripremili za velike izazove koji ih očekuju početkom sljedećeg tjedna u Dublinu u Irskoj.

“Izuzetna mi je čast što sam dobio priliku postati član hrvatske reprezentacije koja će nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Naporno sam se pripremao cijelo ljeto, imao sam također jedan težak meč krajem srpnja na Opatija Fight Nightu, pa se nadam dobrim rezultatima i u Irskoj. Hvala mom treneru i cijelom klubu koji mi pomaže u ovim pripremama, nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje”, rekao je mladi borac.

Iz OFC-a žele zahvaliti i gdinu. Vjekoslavu Majetiću zahvaljujući čijem sponzorstvu je pokriven veći dio nemalih troškova nastupa na Svjetskom prvenstvu u Irskoj.