Povežite se s nama

Sport

Mladi kickboksači OFC-a ovog vikenda na međunarodnom turniru u Areni Zagreb

Objavljeno

na


Najveća hrvatska dvorana, Arena Zagreb, ovog tjedna od 15. do 18. veljače ugostit će jedan od najvećih međunarodnih kiboxing turnira u Europi s više tisuća natjecatelja.

Zagreb Open 2024. bit će sjajna prilika da se u što boljem svjetlu predstavi i nekoliko mladih te talentiranih kickboksača iz Opatija Fight Cluba

Opatijski klub predstavljat će Marko Vukšić, Ivan Vanja, Sanel Halačević i Ivan Polić koji se još od početka godine naporno pripremaju s obzirom da je pred njima veliki izazov.

“Pred nama je nastup na zaista vrhunskom turniru na kojem će nastupiti borci iz svih dijelova Europe, a neće izostati ni natjecatelji iz drugih dijelova svijeta. OFC će predstavljati četiri mlada lava te vjerujem kako oni svojim hrabrim nastupima mogu do vrlo vrijednih i prestižnih medalja ovog vikenda u zagrebačkoj Areni”, poručio je kratko OFC-ov trener Mladen Kranjčec.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže