Povežite se s nama16-godišnji Opatijac Kristian Kolaj tek je ovog proljeća prvi put ušao u ring, nastupio je na Prvenstvu Hrvatske za juniore u K1 disciplini te je odmah pokazao da zaista ima potencijala zahvaljujući osvajanju zlatne medalje.

To mu je donijelo i priznanje od strane Grada Opatije koje mu je uručio gradonačelnik Ivo Dujmić početkom ljeta, ali također omogućilo da odradi i borbu na međunarodnom borilačkom spektaklu Opatija Fight Night 7 koji se održava ove subote, kad će za protivnika imati talentiranog Slovenca Leona Habota.

Bit će to i svojevrsna odlična kontrola za Kolaja s obzirom na to da ga krajem kolovoza očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu za juniore koje se održava u Irskoj. Kolaj je uvršten na popis mladih hrvatskih reprezentativaca koji će dobiti priliku predstavljati svoju državu u Dublinu.

“Još početkom ove godine nisam ni rasmišljao o ulasku u ring, a sad mi se pružila prilika da nastupim na jednom tako velikom eventu kao što je Opatija Fight Night, ali i Svjetskom prvenstvu u Irskoj. Cijelo ovo ljeto posvetio sam treninzima i pripremama za borbe, pa se nadam da neće ni rezultat izostati”, rekao je mladi Kolaj.