Povežite se s nama
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji sa službenicima Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim  hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela.

Sumnjiči se da je 29. studenoga 2016. godine, u trgovini u ulici Vjenceslava Novaka u Rijeci, počinio kazneno djelo razbojništva prijeteći oružjem 39-godišnjoj djelatnici trgovine. Pritom je otuđio novac i cigarete te  oštetio riječko trgovačko poduzeće za nekoliko tisuća kuna.

Uz navedeno, 19-godišnjak se sumnjiči i za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja je provedena pretraga doma i prostorija koje 19-godišnjak koristi  te je pronađeno oko 480 grama droge marihuana, zapakirane u vrećicama, zatim digitalna vaga te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 19-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.