Povežite se s nama

Fiuman Plus

Mladi riječki plivač Andro operirao srce, trenerica ga uzela za svog asistenta

Objavljeno

na
Plivački klub Kantrida iz Rijeke putem društvenih mreža podijelio je sa širom javnosti jednu vrlo lijepu priču o svom mladom plivaču uz naslov “Srce, volja, hrabrost”:

“Naš mladi plivač, Andro Banković, operirao je srce. Andro je bio u ozbiljnom riziku, no hrabri roditelji i sam Andro odlučili su otići do Zagreba po još jedno mišljenje. Tamo su doznali da će morati riješiti problem operacijom. Zbog te operacije, Andro je morao pauzirati s plivanjem i ostalim aktivnostima. Ali naša sjajna trenerica Ana pozvala ga je da bude pomoćni trener. U cijeloj situaciji, naš hrabri Andro nikada nije skinuo osmijeh s lica. Naprotiv, samo je čekao poziv iz Zagreba kako bi se mogao vratiti svom normalnom životu.

Želimo pohvaliti i zahvaliti njegovoj plivačkoj grupi (mlađi natjecatelji 2) pod vodstvom trenerice Ane, što su bili velika potpora Andru. Prije velikog dana, dana operacije, poslali su mu grupnu sliku.

Velika pohvala ide hrabrim roditeljima što nisu odustali i hvala im što su nas unatoč svemu obaviještavali o situaciji.

Ovaj post posvećujemo svima koji se nalaze u ovoj ili sličnoj situaciji, da ostanu hrabri i da ne odustaju. Da imaju sportski duh, kao i naš Andro!

Andro, hvala ti na svemu! Naučio si nas da sitnice vrijede i da sport nije samo sport – to je više od toga, to je stil života!

Šampione, čekamo te na našem starom mjestu, s još puno tvojih uspjeha i osmijeha!”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže