Povežite se s nama

Crna kronika

Mladi vozač u Kostreni motorom srušio policajca koji ga je htio zaustaviti

Objavljeno

na
Hrvatski državljanin u dobi od 23 godine, po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Osumnjičenog su 26. lipnja na području Kostrene uočili policijski službenici prometne policije, dok je upravljao motociklom bez registracijske oznake. Umjesto da se zaustavi na znakove policije za zaustavljanje, povećao je brzinu i prednjim dijelom motocikla oborio policijskog službenika te ubrzo zajedno s motociklom pao na kolnik. U ovom događaju ozlijeđeni su policijski službenik i 23-godišnjak koji je upravljao motociklom, poručuje riječka policija u svojoj objavi.

Također, budući da je utvrđeno kako je motociklom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje ovom vrstom vozila,  da motocikl, osim što nije imao istaknutu registracijsku oznaku nije niti registriran te da nije postupio po znakovima policije za zaustavljanje,  osim kazneno, bit će i prekršajno prijavljen zbog počinjenja navedenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram