Povežite se s nama

Sport

MMA Unija: Osuđujemo svaki oblika nasilja izvan sporta, naša disciplinska komisija će reagirati

Objavljeno

na
Nižu se brojne reakcije na strašni napad koji se dogodio na Platku u nedjelju navečer, a javnost je posebno zgrožena ponašanjem mladog MMA borca Tiriela Luka Abramovića. Trener Mladen Kujundžić već ga je izbacio iz svog kluba Dynamitea, a sad se oglasila i MMA Unija.

“Upoznati smo s incidentom u kojem je sudjelovao jedan aktivni amaterski MMA borac, sada već bivši član kickboxing kluba Dynamite iz Rijeke. Ovim putem želimo jasno dati do znanja kako najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja izvan granica sporta te ne podržavamo i ne odobravamo bilo kakva nasilna ponašanja.

U ime svih naših članova želimo iskazati zgražanje nad svakim činom nasilja, kao i našu predanost u promicanju sportskog duha, fair playa i pravilnih vrijednosti.

Nakon što dobijemo sve relevantne informacije od nadležnih institucija naša disciplinska komisija poduzeti će sve potrebne mjere”, poručili su iz MMA Unije u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram