Povežite se s nama

Sport

MMA Unija: Osuđujemo svaki oblika nasilja izvan sporta, naša disciplinska komisija će reagirati

Objavljeno

na
Nižu se brojne reakcije na strašni napad koji se dogodio na Platku u nedjelju navečer, a javnost je posebno zgrožena ponašanjem mladog MMA borca Tiriela Luka Abramovića. Trener Mladen Kujundžić već ga je izbacio iz svog kluba Dynamitea, a sad se oglasila i MMA Unija.

“Upoznati smo s incidentom u kojem je sudjelovao jedan aktivni amaterski MMA borac, sada već bivši član kickboxing kluba Dynamite iz Rijeke. Ovim putem želimo jasno dati do znanja kako najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja izvan granica sporta te ne podržavamo i ne odobravamo bilo kakva nasilna ponašanja.

U ime svih naših članova želimo iskazati zgražanje nad svakim činom nasilja, kao i našu predanost u promicanju sportskog duha, fair playa i pravilnih vrijednosti.

Nakon što dobijemo sve relevantne informacije od nadležnih institucija naša disciplinska komisija poduzeti će sve potrebne mjere”, poručili su iz MMA Unije u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže