Povežite se s nama

Mozaik

Moda se vraća na 14. Riječkim stepenicama: 11 modnih revija već početkom rujna

Objavljeno

na
Nakon dvije godine stanke, zbog nemogućnosti održavanja velikih manifestacija, u petak 2.rujna Riječke stepenice vraćaju se svojim četrnaestim izdanjem kao najglamurozniji događaj ljeta. Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati 10 modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu.

“Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje”, rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Kolekcije za jesen/zimu 2022 predstavit će SHOWROOM ANTONELA, Talijanska škola mode i dizajna CALLEGARI sa zagrebačkim modelisticama VERICOM MILOŠEVIĆ i NATALIJOM SKENDROVIĆ, zagrebačkim stilisticama NIKOLINOM KOŽARIĆ i MAJOM SUNKO, riječkim modelisticama LJILJANOM MARINKOVIĆ, SANELOM KRASNIĆ, VEROM JELENOVIĆ I IVANOM BOLKOVIĆ. Na 14.Riječkim stepenicama kolekciju će prikazati i nakit INFINITY DESIGN by Iva Bruketa, KALISI DESIGN, ekstravagantna odjela MONDO UOMO, brand LA TRAMP s interesantnim torbicama od recikliranog papira, učenici SREDNJE TRGOVAČKA I TEKSTILNE ŠKOLE iz Rijeke, GHETALDUS RIJEKA s kolekcijom dioptrijskih i sunčanih naočala za muškarce, a pod UDRUŽENJEM OBRTNIKA RIJEKA predstavit će se MY LEATHER STORY – Patrizia Sertić, LILIUM – Suzana Mužić, BUTIK RIVAL – Senka Mitrović, CODE BY BOTUN – Duška Radotović, ELA obrt za krojačke usluge -Sandra Jamić i SALON DAJANA -Dajana Hlača. Četrnaesto izdanje zatvorit će modna revija Max Mara powered by Amec Rijekatekstil.

Trendove u kosi za jesen predstavit će stilisti studia Perman, a make-up novitete Paola Peček i Patrizia Jaklin. Sa terase hotela Bonavia Plava Laguna iz Natuzzi Rijeka kornera dizajniranog u vidu dnevnog boravka brojne poznate osobe javljati će se u televizijski prijenos uživo na televiziji Kanal Ri u pauzama između modnih revija.

Ulaz na manifestaciju 14.Riječke stepenice, čiji su pokrovitelji Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke te Hotel Bonavia Plava Laguna, a brončani sponzori JGL, Adriatic osiguranje, Natuzzi Rijeka, Vivian Estetics i Destilerija AurA, je slobodan za sve posjetitelje, a najsretnije gledatelje očekuju i pokloni od Jgl i Mode&Ljepote .

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram