Povežite se s nama

Vijesti

Mošćenička Draga započinje proces ažuriranja kućnih brojeva (adresa)

Objavljeno

na
Općina Mošćenička Draga započinje proces ažuriranja kućnih brojeva (adresa) kako bi se riješili problemi starih kućnih brojeva koji nisu usklađeni s postojećim ulicama.

Na terenu će se izvršiti uvid u prilaz kući s javne površine te, uz pomoć mještana, odrediti pripadnosti ulicama, kao i potencijalne izmjene naziva ulica ukoliko postoji potreba za time.

Nakon izvršenog terenskog obilaska svih adresa, odredit će se novi kućni brojevi, počevši od broja 1 u svakoj ulici, kako bi snalaženje u prostoru bilo zadovoljavajuće za svih.

Mještane molimo za suradnju i prijedloge kako bi se što kvalitetnije izradio cijeli projekt ažuriranja kućnih brojeva u Općini Mošćenička Draga.

Terenski uviđaj započet će krajem veljače 2024.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže