Povežite se s nama

Izbori

Mostarac slavio u prvom krugu: Sve iz programa radit ćemo prema planu

Objavljeno

na

Aktualni kastavski gradonačelnik, Matej Mostarac, ostaje na toj funkciji još najmanje četiri godine. Dobio je u dovoljno velikoj mjeri povjerenje svojih sugrađana već u prvom krugu.

“Zahvaljujem se još jednom na ovolikoj podršci. Veliki rezultat je osigurati pobjedu u 1. krugu s 4 kandidata i stabilnu većinu u gradskom vijeću. Od protukandidata me dijeli ogromnih tisuću glasova što znači da su građani prepoznali trud i rad u prvom mandatu. Taj rezultat ne znači samo priznanje i povjerenje, nego on daje još veću odgovornost i obavezu nego prije četiri godine.

Imamo više iskustva i građani Kastva s pravom očekuju više od nas. Bez obzira na našu većinu u Vijeću, želim pozvati ostale vijećnike na okupljanje oko važnih razvojnih projekata. Čestitam svima koji su ušli u Gradsko vijeće i nadam se konstruktivnoj suradnji iako je kampanja u Kastvu bila zaista mučna, a ni do sada nitko od naših političkih protivnika nije čestitao na pobjedi. Nakon partije šaha sve figurice idu u zajedničku kutiju pa se i ja nadam da sada nastavljamo raditi za dobrobit svih generacija. Sve što smo naveli u našem programu radit ćemo prema planu koji smo istaknuli i nijedan projekt nećemo zanemariti”, poručio je Mostarac.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram