Povežite se s namaTeška prometna nesreća dogodila se svega otprilike 20 minuta nakon ponoći u noći s utorka na srijedu, 30. kolovoza, u centru Viškova.

Na adresi Viškovo 123 došlo je do sudara u kojem je sudjelovalo osobno vozilo i motocikl, a s obzirom na to da se radilo o vrlo jakom srazu, nesretni motociklist je nažalost preminuo na mjestu nesreće.

Policija na mjestu događaja obavlja detaljan očevid kako bi utvrdili sve okolnosti koje su dovele do ove tragične prometne nesreće.

U srijedu tijekom prijepodnevnih sati policija je objavila i kratko priopćenje o nesreći: “Stradali 19-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje ovom kategorijom vozila upravljao motociklom marke KTM, krećući se iz smjera Marinića u smjeru Marčelja.  U ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je i 34-godišnji vozač osobnog vozila marke Citroen, krećući se iz smjera Saršona u smjeru centra Viškova, a koji prilikom ulaska u raskrižje nije postupio po postavljenom prometnom znaku za obavezno zaustavljanje. Vozač osobnog vozila lakše je ozlijeđen.”