Povežite se s nama

Sport

Može li Rijeka još jednom “razbiti” Lokomotivu?

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke i Lokomotive peti put ove sezone naći će se na suprotnoj strani terena. Nakon dva uzastopna Kup ogleda slijedi novi ogled za bodove u 24. kolu MAXtv Prve lige. Ogled na stadionu u Kranjčevićevoj na rasporedu je u ponedjeljak 9. ožujka u 18 sati.

“Nikad nije idealno kada dva puta igraš s istim suparnikom, ali prije svega moramo gledati sebe. Moramo tražiti i nastaviti raditi da svaku utakmicu budemo korak dalje, da se razviju individualne kvalitete i da se stave u jednu cjelinu. Naravno da sam bio zadovoljan rezultatom u Kupu, ali ovo je sada druga priča, nova utakmica protiv momčadi koja je kući jaka i koja će tražiti put do novih bodova, no i naš cilj je obogatiti bodovni konto”, rekao je Matjaž Kek, trener HNK Rijeka u najavi utakmice.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram