Povežite se s nama

Sport

Mundo Deportivo: Sudac je izmislio Rijeci dva žuta kartona i “ukrao” im penal protiv Reala

Objavljeno

na
Španjolski Mundo Deportivo je, uz Marcu, najeminentniji španjolski sportski medij. Iako oni uglavnom prate zbivanja u redovima Barcelone, što nije naročito čudno budući da je u upravo tom gradu i sjedište njihove kompanije, ovih su se dana malo pozabavili svojim najvećim rivalom, madridskim Realom, gdje su se prisjetili deset najvećih sudačkih „poguranaca“ u korist kraljevskog kluba.

Iako tu ima raznih utakmica koje su detaljno analizirali, svakako je jedan od najzanimljivijih ona u kojoj je Real Madrid na Santiago Bernabeu dočekao momčad Rijeke.

Podsjećamo, Rijeka je u prvoj utakmici slavila na Kantridi rezultatom 3:1, a nogi vjeruju da je to i dan danas najveća pobjeda u klupskoj povijesti. Iako su imali dobre šanse za prolaskom, katalonski medij piše kako se u uzvratu dogodila „skandalozna pljačka“:

„Rijeka je izdržala sve do 15-ak minuta prije kraja kada je belgijski sudac Schoeters izmislio dva žuta kartona Desnici koji se spremao izvesti udarac iz kuta. Prije toga Rijeka je ostala uskraćena za kazneni udarac kojeg je napravio Chendo na Desnici, a osim spomenutog igrača isključeni su još Tičić Milenković“, navodi katalonski list.

Zanimljivo, Desnica je navodno isključen zbog prigovora, a da je to u potpunosti nemoguće jasno je „kao dan“ budući da je ponajveći igrač u povijesti Rijeke rođen gluhonijem.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram