Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac divljao u opatijskom hotelu, a onda skrivio nekoliko prometnih nesreća u centru grada

Objavljeno

na

Ilustracija

Subotnja večer u Opatiji nije bila potpuno mirna, a za to se pobrinuo jedan 42-godišnji muškarac koji je najprije stvarao probleme u hotelu Admiral, a nakon toga počinio više prometnih nesreća u centru grada te se zatim, prema svemu sudeći, dao u bijeg prema Sloveniji.

“U subotu, 29. kolovoza oko 22,30 sati u jednom od opatijskih hotela 42-godišnji hrvatski državljanin je na naročito drzak način narušavao javni red i mir te s istim nije prestao ni na traženje djelatnika hotela radi čega je zatražena intervencija policije.

Spomenuti 42-godišnjak  je napustio mjesto događaja prije dolaska policije te napuštajući garažu svojim  vozilom oštetio metalnu rampu nakon čega se udaljio vozeći zabranjenim smjerom. Pri tom je, uslijed neprilagođene brzine udario i oštetio zaustavljeno osobno vozilo i dva parkirana osobna vozila, a potom i  betonski stup te napustio mjesto prometne nesreće. Ubrzo, iste večeri na matuljskom području zaustavili su ga djelatnici granične policije te je priveden na kriminalističko istraživanje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv 42-godišnjaka je nadležnom općinskom sudu podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama: odbijanje alkotestiranja, neprilagođena brzina, vožnja zabranjenim smjerom, napuštanje mjesta prometne nesreće, a sa sobom nije imao niti vozačku dozvolu.

Također, u narušavanju javnog reda i mira sudjelovao je i 32-godišnjak koji je u ovom događaju ozlijedio  spomenutog 42-godišnjaka, radi čega će također biti prekršajno prijavljen zbog počinjenja prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, poručili su iz Policijske uprave primorsko – goranske o ovom nemilom događaju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram