Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac iz Viškova prijavljen zbog ubojstva u pokušaju

Objavljeno

na
Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Rijeka u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Naime, u subotu, 21. listopada oko 17,45 sati, policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu na području Viškova došlo do tučnjave i da je jedna osoba ozlijeđena.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je 47-godišnjak započeo verbalni, a zatim fizički sukob s 38-godišnjim hrvatskim državljaninom tijekom kojeg je mu je zadao ubodnu u predjelu vrata.

Ozlijeđenom 38-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela 47-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže