Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac ozlijedio policajca i pokušao pobjeći, a kod njega je pronađena marihuana

Objavljeno

na
U subotu, 25. travnja crikvenička policija je postupala nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom koji je prilikom redovnog nadzora tjelesno napao policijskog službenika.  Policija ga je, naime, zaustavila  oko 11.35 sati na kontrolnom punktu u Klenovici dok je upravljao osobnim vozilom marke Fiat, pulskih registracijskih oznaka. Prilikom provjere 32-godišnjak je odbio predati tražene dokumente policijskom službeniku, kao i testiranje na alkohol i droge, a pritom je i ometao postupanje službenika te pokušao pobjeći.

Policijski službenici su ga odmah spriječili, a pri tom je i fizički napao te lakše ozlijedio jednog od službenika. Provjerom vozila pronađeno je 39,37 grama marihuane pakiranih u više paketića.
Priveden je u prostorije crikveničke policije, a daljnjim istraživanjem u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga ove Policijske uprave provedena je pretraga doma i drugih prostorija koje 32-godišnjiak koristi na području Rijeke gdje je pronađeno i oduzeto još nekoliko grama droge marihuana te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 32-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te prisila prema službenoj osobi i predan je pritvorskom nadzorniku. Prijavljen je i prekršajno u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram