Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac u pritvoru nakon što je svojoj supruzi slomio nos

Objavljeno

naOpćinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1974.) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji i tjelesne ozljede provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je 45-godišnjak 15. svibnja 2020., u stanu u kojem živi sa suprugom na području Primorsko-goranske županije, suprugu doveo u ponižavajući položaj vrijeđanjem, a potom ju i fizički napao. Osumnjičenik je, osnovano se sumnja, bio fizički nasilan prema svojoj supruzi i udario ju u predjelu nosa uslijed čega je oštećenica zadobila prijelom nosne kosti bez pomaka i više površinskih ozljeda.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage prihvatio je zahtjev državnog odvjetništva i protiv 45-godišnjaka odredio istražni zatvor, otkrili su iz riječkog DORH-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram