Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac u Rijeci ugurao ženu u auto i počinio kazneno djelo bludnih radnji

Objavljeno

na

IlustracijaOpćinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske, podiglo neposrednu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1963.) zbog počinjenja kaznenog djela bludnih radnji i kaznenog djela prijetnje.

“Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 21. travnja 2020. oko 17,00 sati u Rijeci; iako mu je rješenjem nadležnog županijskog suda od 17. travnja 2020. određena mjera opreza zabrane približavanja žrtvi na udaljenost manju od 500 metara, zabrana uspostavljanja i održavanja izravne ili neizravne veze sa žrtvom, te zabrana uhođenja i uznemiravanja žrtve; presreo i zaustavio oštećenicu, te ju pokušao ugurati u svoje osobno vozilo, a potom joj, dok mu se odupirala i pokušala istrgnuti, uputio prijeteće riječi koje su kod nje izazvale osjećaj straha, a potom nad njom počinio kazneno djelo bludnih radnji.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog od opasnosti od ponavljanja kaznenog djela”, javlja riječki DORH.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram