Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac uhićen na Zametu u 3 ujutro tijekom provale u zdravstvenu ustanovu

Objavljeno

na
Policijski službenici I policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o počinitelju kojega su policijski službenici I policijske postaje u suradnji s pripadnicima interventne policije zatekli jučer tijekom provale u zdravstvenoj ustanovi. Naime, nakon zaprimljene dojave građana, policijski službenici su oko 3 sata došli do zdravstvene ustanove na području Zameta u Rijeci gdje su spomenutog počinitelja zatekli na izvršenju kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, a koji uz to kod sebe nije imao ni osobne dokumente.

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđen identitet počinitelja, ali i da je osim navedenog kaznenog djela teške krađe u pokušaju, u prosincu i siječnju ove godine na području Rijeke počinio još tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem u zdravstvene ustanove te u trgovini tešku krađu u pokušaju. Za navedenih pet kaznenih djela je 45-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram