Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac uhićen zbog tučnjave u Kastvu, teleskopskom palicom udarao po autu

Objavljeno

na
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 39 i 48 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari i zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Osumnjičeni 39-godišnjak je jučer u ranim jutarnjim satima pod utjecajem alkohola došao ispred zgrade na području Kastva gdje stanuje 46-godišnja hrvatska državljanka te je zvonio na parlafon. Zbog neprekidnog zvonjenja, iz zgrade je izašao 48-godišnjak rekavši 39-godišnjaku da prestane sa zvonjavom ili će pozvati policiju na što ga je 36-godišnjak fizički napao.

Nakon što su se obojica osumnjičenika fizički sukobili, osumnjičeni 36-godišnjak se odvezao svojim vozilom u nepoznatom smjeru, no nakon nekog vremena se ponovno vratio i teleskopskom palicom udarao po vozilu u vlasništvu 46-godišnjakinje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, 39-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, obojica osumnjičenika sankcionirani su temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 39-godišnjak i temeljem Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže