Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarca kojeg se jučer lovilo od Rupe do Rijeke traži zagrebačka policija

Objavljeno

na
Riječka policija oglasila se priopćenjem nakon jučerašnje potjere:

Jučer su policijski službenici zaprimili dojavu kako se na području Opatije nalazi osoba za kojom je zagrebačka policija raspisala potragu za uhićenjem.

Riječ je o 30-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je nakon što su ga u 11.45 sati u Opatiji policijski službenici uočili u osobnom vozilu, riječkih registracijskih oznaka, te pokušali zaustaviti, vozilom krenuo na njih s ciljem da ih zaustavi u postupanju.

Nakon toga je neprilagođenom i nepropisnom brzinom krenuo vozilom u smjeru Matulja oglušujući se pritom na zvučne i svjetlosne znakove policije za zaustavljanje. Tako je od Opatije preko riječke zaobilaznice pa sve do Viškova i Pehlina jurio vozilom čineći različite prekršaje sve do naselja Hosti gdje se na kraju zaustavio i izašao iz vozila te pješice pokušao pobjeći.

Tu su ga oko 12.35 sati sustigli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i uz primjenu sredstava prisile uhitili te priveli na kriminalističko istraživanje.

Završenim istraživanjem Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, osumnjičeni 30-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela prisila prema službenoj osobi i prijetnja na štetu hrvatske državljanke, predan pritvorskom nadzorniku.

Uz to je zbog počinjenja više prometnih prekršaja i ugrožavanja sigurnosti prometa sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže