Povežite se s nama

Mozaik

Na afterwork na Vinski grad, zadnji je tjedan održavanja ove popularne vinske manifestacije

Objavljeno

na

Foto: Domagoj MiletićS ljetom završava i sezona ljetnih festivala, pa tako i popularni Vinski grad u centru Rijeke koji radi svaki dan od 17 h do ponoći, zaključno s nedjeljom 25.9. Ljubitelje vina, hrane i druženja uz vino do kraja tjedna poslije posla čeka vesela ekipa Vinskog grada s izborom od više stotina etiketa iz svih vinskih regija Hrvatske. U petak i subotu Vinski grad radi do 01 h iza ponoći.

PRIGODNI ZALOGAJI UZ VINO

Ako još niste, zadnji je tren da probate ponudu hrane koju priprema zadarski Picnic Mingle, njihov nagrađivani Blackie burger osvojio je srca brojnih posjetitelja. Za one nešto manje gladne, preporučamo izbor između nekoliko vrsta tacosa kod Male Taquerie, najpopularniji su Beef Tacos, ili se možete odlučiti za platu premium President sireva.  

Na ulazu u Vinski grad potrebno je unajmiti staklenu vinsku čašu za 30 kn, a konzumacija se plaća karticom na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći. Sva vina iz ponude su dostupna na čašu i butelju. 

Lista vinara koji vas očekuju u Vinskom gradu u Rijeci:

Dalmacija: Skaramuča, Saints Hills, 

Istra i Kvarner: Benvenuti, Matić, Marčeta, Pilato, Pavlomir, PZ Gospoja, Katunar Anton, Roxanich, Šipun, PZ Vrbnik

Bregovita Hrvatska: Cmrečnjak, Jakopić, Kopjar, Kunčić, Štampar, Vina DK

Slavonija: Buhač, Vinarija Kutjevo, Enosophia, Galić, Iločki podrumi, Krauthaker

Uvoz: Astoria, Vinakoper, Tikveš, Weszeli, Jakončič

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram