Povežite se s nama


Protekle nedjelje na Trsatskoj Gradini održano je snimanje prvog hrvatskog gastronomskog putopisa Croatia’s Finest, a prisutni su se mogli i družiti s Dhruv Bakerom, britanskim MasterChefom i zvijezdom Croatia’s Finest.

Radi se o prvom velikom hrvatskom gastronomskom putopisu na engleskom jeziku koji se snima na području cijele Hrvatske, a čija je zvijezda britanski MasterChef Dhruv Baker. U dvadeset epizoda visoke profesionalne produkcije cilj je prikazati hrvatske prirodne ljepote, gastronomsku ponudu i druge zanimljive lokacije i proizvode u svrhu privlačenja turista i promocije Lijepe naše u svijetu.

Do sada je dogovoreno emitiranje emisije u nevjerojatnih 90 zemalja što će do sada biti najveća promocija Hrvatske i hrvatskih proizvoda u svijetu ikada, pa tako i grada Rijeke, a koje će emitirati National Geographic Channel uključujući Rusiju, Kinu, Japan, Hong Kong, Indiju, Maleziju, Saudijsku Arabiju, Južnu Koreju, Bahrain, Ujedinjene Arapske Emirate pa čak i dio Afrike.

U tijeku su pregovori i s drugim svjetskim TV kućama pod vodstvom  distribucijske kuće OPTIMUM TELEVISION iz Londona na europskom tržištu te drugim zemljama svijeta među kojima su i Njemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nizozemska, Španjolska, Italija, Poljska, Danska, Švedska, Kanada, Sjeverna Amerika i Brazil. Dakle, radi se o višemilijunskom gledateljstvu (za sada gotovo pola milijarde), poručuju organizatori.