Povežite se s nama

Sport

Na „Kastavki“ sudjelovalo dvanaest torpedosica

Objavljeno

na
Dobar osjećaj bio je prioritet prve ženske utrke održane početkom kolovoza u kastavskoj šumi. Jednostavno nazvana „Kastavka“, ova je utrka ponudila puno više od trčanja dobro poznatom i ljeti omiljenom stazom svih trkača sa šireg riječkog područja.

Utrku je organizirao Kastav Outdoor, a članice Torpedo Runnersa, većinski „ženske“ sportsko rekreativne udruge, rado su se odazvale trčanju 6 kilometara dugom stazom kastavske šume. Naime, u utrci je sudjelovalo 12 torpedosica, no da nije vrijeme godišnjih odmora, nema sumnje da bi broj bio i veći.

Najbrža članica Torpedo Runnersa bila je Vesna Grubješić koja je utrku završila za 32 minute i 51 sekundu te je zauzela 12. mjesto u ukupnom poretku, a osim nje, Torpedo Runnersice na prvoj ženskoj utrci predstavljale su i Denisa Dujmić, Jadranka Dragičević, Vanja Pleše, Emili Marion Merle, Sanja Kauzlarić, Iva Buškulić, Renata Okretič, Ana Vrlić Mihaljević, Barbara Zaspan, Ivana Skračić, Ana Iskra i Slavica Bakija.

Najbrža „Kastavka“ u premijernom izdanju utrke bila je Sandra Žilić koja ja je stazu od Gradske lože do Zvirića i nazad pretrčala u vremenu 24:50, no važnije od postignutog rezultata bio je dobar osjećaj pa su organizatori u pozivu naznačili da brzina pa čak ni samo trčanje nije obavezno. Dakle, moglo se kastavskom šumom i šetati, bilo je važno samo s osmjehom se vratiti u Gradsku ložu.

A osmjeha nije nedostalo, kako među trkačicama kojih je bilo ukupno 85, tako i među publikom. Torpedosice su imale podršku i svojih muških kolega koji su navijanjem za njih i sve ostale trkačice dali podršku ovoj „specijaliziranoj“ utrci.

A kad žene organiziraju i pohode utrku, jasno je da je riječ o kompleksnom događaju koji uz samu utrku podrazumijeva i zabavu uz DJ, ukusnu hranu i piće te nagrade za sudionice.

Nadamo se da će utrka biti održana i dogodine te da će „Kastavka“ postati sinonim za sportsko žensko druženje koje će glasno podržavati i – trkači, navode u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže