Povežite se s nama

Mozaik

NA KAUČU: Mindfulness i Ines Grubišić

Objavljeno

na

Živimo li na “autopilotu”?  Proživljavamo li zapravo stvari koje nam se događaju i jesmo li doista prisutni u trenutku? Što je mindfulness i kako nam može pomoći u smanjenju stresa i boljoj kvaliteti života moći ćete doznati u idućoj, već 17. epizodi podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica.

Kako je i najavljeno ovaj podcast u gostima ponekad ima poznate, ponekad manje poznate, a u nekim epizodama sama tema je gost. Tako je u nadolazećoj epizodi NA KAUČU mindfulness i certificirana MBSR voditeljica Ines Grubišić.

Ines je u originalu pravnica, s desetogodišnjom karijerom u kaznenom pravu, na poprilično ozbiljnoj i važnoj poziciji. No, nakon godina učenja i prakticiranja mindfulnessa ove se godine pozdravila s pravom i krenula u novo poglavlje te u Rijeci otvorila Centar za mindfulness – LAR.

Iako je u Hrvatskoj tek u svojim počecima mindfulness tehnika poprilično je prepoznata u svijetu, a koristi se i u nekim segmentima klasične medicine. Kakva je to tehnika, što znači svjesno i namjerno biti prisutan, može li se to vježbati? Što je mindfulness eating, kako mindfulness pomaže boljem spavanju i većoj koncentraciji, kako mindfulness koristiti u napetim poslovnim situacijama? O napadima panike i vraćanju u centar, sebi… O iskustvu rada na visokoj poziciji u kaznenom pravu i pravu na odabir drugačijeg života i još puno,puno toga. A tu je i primjer jedne vježbe za relaksaciju.

EPIZODA izlazi u utorak, 1.12.2020. u 19h.  a trailer pogledajte OVDJE:

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram