Povežite se s nama

Mozaik

Na kauču: Sandro Bastiančić o tome zašto još nije u upravi HNK Rijeke

Objavljeno

na


U 8. epizodi NA KAUČU by Vedrana Lisica gostuje riječki glazbenik mnogima poznat kao frontmen i član bendova En Face i Blagdan bend.  Jedna od najizvođenijih hrvatskih pjesama “S dlana Boga pala si” nosi ne samo njegov vokal, u duetu s Urbanom, nego i njegov autorski potpis ( s Vavom, koji je autor teksta). No, priča tu ne staje, možda mnogi i ne znaju, ali neke od najpopularnijih hrvatskih pjesama danas, poput recimo nekih Massimovih hitova “maslo” su Sandra Bastiančića, kojeg prijatelji zovu Jegi. Kad ne stvara glazbu, u koju je prema vlastitom svjedočanstvu, predaleko zaglibio, Sandra možete vidjeti u ulozi trenera plivanja, a neminovno je i da ćete ga sretati na svim nogometnim susretima NK Rijeke. Kako sam kaže, nogomet i NK Rijeku toliko voli i prati da je svojedobno na utakmici doživio gotovo pravi anksiozni napad. Aktivan je i na navijačkom forumu, pa ipak, ne svrstava se u Armadu.

U 8. epizodi doznat će te i je li se ikad zamišljao na klupi NK Rijeke ili možda u upravi? Postoji priča da im je svojedobno ponudio svoje usluge.  Što misli o navijačima i sačekušama? Je li pisanje pjesama “easy money” i je li ikad odbio napisati pjesmu za nekog s hrvatske estrade i koja je to bila situacija? Što rade En Face i Blagdan Bend? 

Što misli o krizi srednjih godina? Otac je troje djece, kako kombinira obiteljski i poslovni život?  A tu je i neizostavni “ili-ili” u kojem bira između dva trenera Rijeke, dva igrača Rijeke, dvoje najbližih suradnika… 

Podsjetimo, od kolovoza se podcast „NA KAUČU by Vedrana Lisica“ emitira svakog utorka i u svakoj epizodi netko drugi sjeda na kauč, neovisno bio poznat ili manje poznat javnosti. NA KAUČU u jednostavnoj razgovornoj formi želi istražiti i bolje upoznati ljude sa zanimljivim profesionalnim i privatnim selfom, ne ograničavajući se u minutaži, temama, stilu ili žanru. U opuštenoj atmosferi, u dnevnom boravku, gledatelji pred sobom imaju naizgled “najobičniji” razgovor, a kroz zabavna pitanja, Vedrana svoje sugovornike povremeno dovodi i u dublje sfere osjećaja i razmišljanja. Tko smo kad se pogledamo u ogledalo, a tko smo kad virimo iz Instagram storija, Facebook objava, tv ekrana, kad stojimo na pozornicama, ispred ili iza kamera i mikrofona? Kako doživljavamo život, odrastanje, odnose, sebe? Što nas plaši, a što zabavlja i kako smo odabrali svoje uloge u društvu? Tisuće malih puzli slaže se u novu sliku…NA KAUČU. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram