Povežite se s nama

Mozaik

Na Korzu “ecipeci” nudi 100% prirodni ručno rađeni kruh

Objavljeno

na




U ponedjeljak je i službeno otvoren ecipeci – prodajno mjesto za zdravi kruh od kiselog tijesta (eng. sourdough). 

Magistra nutricionizma Lea Radošević pokrenula je ecipeci prije više od godinu dana, a od nedavno svoj kruh osim u Opatiji nudi i na Korzu ispred robne kuće “Ri”. 

Radi se o 100% prirodnom kruhu bez aditiva i konzervansa čiji su glavni i jedini sastojci brašno, voda i sol. Zbog svog načina pripreme i produljene hladne fermentacije preko noći – on je dulje trajnosti, nutritivno puno kvalitetniji, hranjiviji i lakše probavljiv u odnosu na većinu klasičnih pekarskih proizvoda koji su danas dostupni.

Sve je ručno rađeno, a za izradu kruha, od zamjesa do pečenja potrebna su 24 sata. 

Osim klasika, u ponudi ima i kruh sa 5 vrsta sjemenki, sa zelenim maslinama, sa datuljama i orasima te pirov i raženi kruh. Ponuda i asortiman će se mijenjati i širiti ovisno o sezoni i povratnoj informaciji kupaca koja je za sada izrazito dobra. 

Kruh se može kupiti svaki dan osim nedjelje od 8 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram