Povežite se s nama

Mozaik

Na Korzu se otvorio novi restoran a’Vali, provjerili smo što sve imaju u ponudi

Objavljeno

na
Početkom ovog tjedna u prostoru na adresi Trg Republike Hrvatske 2, koji mnogi Riječani zapravo smatraju Korzom te ga poznaju kao nekadašnji Brasserie As, otvorio se novi restoran koji je ponio naziv a’Vali.

Nakon što se proteklih mjeseci prostor detaljno preuređivao, napokon je stiglo i vrijeme otvorenja, a sam restoran opisuje se s “tisuću okusa na jednom mjestu”.

Restoran nudi po nekoliko jela iz svake kategorije, a ističu se i posebno pažljivo pripremljenom ponudom deserata koji su odmah izloženi u blizini ulaza u restoran.

U svojoj ponudi imaju tri vrste rižota s cijenama od 12 do 17 eura, četiri vrste pašte od 14 do 17 eura, tri vrste mesa s rasponom cijena od 13 do 24 eura, kao i tri riblja jela s cijenama od 16 do 18 eura. U ponudi imaju i tri vrste burgera po 12 i 13 eura te također wok i nekoliko vrsta salata.

Cijene kolača i torti kreću se uglavnom od 4,50 do 5 eura, a u ponudi imaju i popularne macarons kolačiće.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže